• t1010

10+10 malli, henkilöautokortti

Koiviston Autokoulu Ky osallistuu valtakunnalliseen 10+ 10 –mallin kokeiluun.

Tämä henkilöautokortin peruskoulutus sisältää 10 teoriatuntia, 10 ajotuntia ja 10 tuntia itseopiskelua.

Näin oppilaalla on lupa suorittaa kuljettajantutkinto aiempaa pienemmillä opetusmäärillä. Jos oppilaalla ei ole pakollisen koulutuksen jälkeen vielä riittävää varmuutta kuljettajantutkintoon, on hänen mahdollista ostaa lisäopetusta autokoululta. Sama käytäntö on myös normaalissa henkilöautokurssissa.

10+10 mallin kokeilussa on vain rajallinen määrä paikkoja, joten ilmoittautuminen kannatta tehdä pian. Seuraava kurssi alkaa 11.12.2017 tervetuloa!

Kurssimaksu tarjoushintaan 1020€

Autokoululiitossa ennenäkemättömän uudistusmielinen kokeilu

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi on myöntänyt Autokoululiiton jäsenkouluille kokeiluluvan, jolla mahdollistetaan  kuljettajantutkinnon  suorittaminen  10+10 –mallin  mukaisesti,  joka  on  puolet nykyisestä lainsäädännön vaatimasta opetusmäärästä. Kokeilu on autokoulualalla historiallinen ja ainoa laatuaan.  Kokeilussa  hyödynnetään  digitaalisia  oppimisympäristöjä  sekä  älykästä ajotavanseurantalaitetta.

”Autokoululiitossa on kehitetty digitaalisia tuotteita jo vuosia, ja kehitys on viimeisen vuoden aikana ollut ennätyksellisen nopeaa. Oppilaan verkkoMoppimisympäristö eAutokoulu sekä ajoMopetuksessa hyödynnettävä  älykäs  ajotavanseurantaM  ja  kehittämislaite  EDlooper  tuovat  opetukseen kustannustehokkuutta.  Teorian  oppimisen  vastuuta  siirretään  aiempaa  enemmän  oppilaalle itselleen”, sanoo Autokoululiiton puheenjohtaja Jarmo Jokilampi.

Kokeiluun  osallistuminen  on  autokoulun  oppilaille  vapaaehtoista.  Kokeiluun  osallistuva  oppilas suorittaa 10 teoriatuntia ja 10 ajotuntia, jonka jälkeen tällä on lupa suorittaa kuljettajantutkinto. Oppilaan  turvallisuus  on  kuitenkin  kokeilussakin  ensisijaista.  Viime  kädessä  liikenneopettajan vastuulla on arvioida se, onko oppilas valmis ajokokeeseen keskimääräistä aikaisemmin.

”Tavoitteenamme  on,  että  tulevaisuudessa  oppilas  voisi  halutessaan  suorittaa  ajokortin jatkovaiheen  ainakin  osittain  kevyemmän  vaihtoehdon mukaisesti. Digitaalisten  laitteiden  avulla oppilaan ajotavasta saadaan todenmukaista tietoa, joka kannattaa hyödyntää jatko-opetuksessa”, kertoo Jokilampi. ”Pitää muistaa, että kyseessä on vasta tutkimuksenalainen kokeilu. Jos malli toimii ja todetaan hyväksi, toivomme siitä pysyvää vaihtoehtoa”, Jokilampi lisää.

Koiviston autokoulu - luotettavaa ajo-opetusta Haminassa jo vuodesta 1953.

Koiviston autokoulu

Koiviston Autokoulu Ky
Sibeliuskatu 24
49400 HAMINA
040 197 7822
info (ät) koivistonautokoulu.fi

Tykkää meistä

Ilmoittaudu kurssille

Katso kurssiajankohdat ja ilmoittaudu seuraavalle kurssille!


Ilmoittaudu

Ajokorttiluokat

  • Mopokortti
  • Moottoripyöräkortti
  • Henkilöautokortti
  • Jatkokurssit
  • Ennakoivan ajonkurssi
  • Talviajokoulutus

Ajo-opetusta vuodesta 1953

Koiviston autokoulu tarjoaa oppilailleen ajo-opetusta mopoille, moottoripyörille ja henkilöautoille. Olemme toimineet Haminassa jo vuodesta 1953.

Tähtikuski

Tähtikuski
Rahoituksella joustavasti kaikki ajokorttiluokat ja koulutusvaiheet.
Katso lisätietoja